Coronastengt Oslo

Utvider gjenåpningen i morgen

Dagbladet erfarer at Raymond Johansen i morgen presenterer sin vurdering av når trinn to av gjenåpningsplanen skal iverksettes.

GJENÅPNING: Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen presenterer trinn en i gjenåpningsplanen for hovedstaden. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter det Dagbladet forstår kommer byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til å innføre trinn 2 av gjenåpningen for Oslo i morgen.

Dagbladet erfarer at Johansen kommer til å presentere sin vurdering av når trinn to av gjenåpningsplanen kan iverksettes.

Johansen har kalt inn til pressekonferansen i morgen klokka 12, én time før regjeringens pressekonferanse.

Barn først

I trinn 2 har Johansen varslet åpning av breddeidrett for voksne, åpning av idrettshaller og andre innendørs idrettsanlegg, samt klarsignal for inntil 20 personer på innendørs trening og fritidsaktiviteter for barn og unge i alder til og med videregående skole.

Også treningssentre og svømmehaller kan åpne i trinn 2. Det samme kan butikker, kjøpesentre, kafeer og restauranter. Det blir også skjenking til klokka 22.

Etter det Dagbladet forstår er trolig at Johansen vil legge til rette for at trinn 2 fases inn, framfor å fjerne alle restriksjonene samtidig.

Byrådet har hele tiden vært tydelige på at barn og unge prioriteres først. Det er dermed mest trolig at de delene av trinn 2 som gjelder barn iverksettes først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer