Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utvider leteaksjon etter mann i Balestrand

Mann i 30-årene savnet i Sogn og Fjordane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leteaksjonen etter en mann i 30-årene som er meldt savnet i Sogn og Fjordane, blir trappet opp søndag morgen.

Mannen skulle på fjelltur lørdag og la ut fra Balestrand. Politiet ble kontaktet da han ved 22-tiden lørdag ikke hadde kommet tilbake.

- Mannen skulle gå mot Langedalen. Han startet turen i 12-tiden i lørdag, og hadde fortalt at han regnet med å være tilbake før det ble mørkt, det har han ikke gjort, forteller operasjonsleder Per Rimmen i Sogn og Fjordane politidistrikt til Bergens Tidendes nettutgave.

I natt har mannskaper fra Røde Kors og hunder lett etter mannen. Området det letes i er svært bratt.

- Det er et vanskelig område å lete i når det er mørkt. Men fra morgenen av trapper vi opp søket, sier redningsleder Siv Namork ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NTB.

Hun legger til at det også vurderes å sette inn redningshelikopter i søket.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling