Utvider letingen

Politi og mannskap fra Røde Kors skal i morgen utvide letingen etter en 17 år gammel gutt som er savnet etter en privat fest på Nøtterøy torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var først i dag at politi og andre mannskaper satte i gang en større leteaksjon etter den 17 år gamle Lars Gillesen Hogsnes. Letingen ble konsentrert til Teie der festen ble holdt. Mellom 40 og 50 personer deltok i søket etter den savnede, opplyser politiadvokat Jan Helge Palm hos politiet i Tønsberg.

- Søkeområdet i Teie skal utvides i morgen. Det kan bli aktuelt å gjennomføre en dør-til-dør-aksjon i området for å høre om noen har opplysninger i saken. Vi skal også avhøre deltakere på festen som ikke er avhørt ennå, sier Palm til NTB.

Ga ikke beskjed

Omtrent klokka 22.30 forlot Hogsnes festen alene før noen andre og uten å gi beskjed om hvor han hadde tenkt seg. Politiet har ikke sikre opplysninger om ham etter at han forlot festen til fots. Det er i avhør av andre festdeltakere kommet fram ulike opplysninger om Hogsnes var beruset, eller hvor beruset han var, opplyser Palm.

Hjemmet til den savnede ligger på Tolvsrød nord for Tønsbe rg i retning Åsgårdstrand, fire til seks kilometer fra stedet der festen ble holdt i et privathus.

Ingen teori

Politiet har ingen teori om hva som kan ha skjedd og finner foreløpig ingen grunn til å se saken i sammenheng med de to andre ungdommene som er forsvunnet, i henholdsvis Hemsedal og Sandvika.

- Vi har ingen holdepunkter for å gjøre det, og vi har så langt ikke vært i kontakt med de to berørte politikamrene, sier politiadvokat Palm.

Meldte fra fredag

Foreldrene meldte sent i går fra til politiet om at 17-åringen ikke var kommet hjem, altså nesten et døgn etter at han sist ble sett. Folk fra politiet reiste straks til guttens hjem. I formiddag ble det så satt i verk et systematisk søk. Politiet har gått ut med en etterlysning av 17-åringen, i håp om at venner og kjente som var på festen, vil melde seg.

Palm sier at politiet så langt ikke har grunn til å tro at noe kriminelt h ar tilstøtt gutten, men legger til at ingenting kan utelukkes.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer