Utvider siktelsen for Fræna-drapet

32 år gammel kunstner ble funnet drept og nedgravd på en strand.

FUNNET DØD: Etter å ha vært savnet i tre dager ble 32-åringen funnet død og nedgravd på en strand på Fræna. Foto: Fridgeir Walderhaug
FUNNET DØD: Etter å ha vært savnet i tre dager ble 32-åringen funnet død og nedgravd på en strand på Fræna. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet i Molde har skjerpet siktelsen mot mannen som er mistenkt for drapet på kunstneren Thomas Haukebø (32). Det melder rbnett.

Forsettlig drap27-åringen som er siktet for drapet er nå siktet for forsettlig drap. Tidligere var han siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Endringen skjedde etter at obduksjonsrapporten var klar. Der kom det fram at 32-åringen hadde blitt påført betydelige økseskader.Nordmøre og Romsdal politidistrikt bekrefter at siktelsen er endret, men vil ikke kommentere denne endringen nærmere.

Kunstneren ble meldt savnet 20. juni, og ble funnet tre dager senere, død og nedgravd på en strand på Ytre Fræna i Møre og Romsdal.

Lovende kunstnerDen 32 år gamle moldenseren var en lovende billedkunstner, utdannet ved Kunstakademiet i Oslo og med flere utstillinger.

27-åringen som nå er siktet for drapet, ble pågrepet samme kveld som liket ble funnet. Siktede var først bare et vitne i saken.Haukebø etterlater seg en seks år gammel datter.

Ifølge rbnett nekter 27-åringen straffskyld og hevder han handlet i nødverge. De to var på samme fest, hvor det skal ha oppstått uenighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer