Utvider siktelsen mot 15-åringens far

Mannen som er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn, er nå også siktet for frihetsberøvelse og overgrep.

SIKTET FOR DRAPSFORSØK: Politiet opplyser mandag at faren nå også er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år. Han er i tillegg siktet for frihetsberøvelse av mora til den 15 år gamle sønnen, og har erkjent dette. Video: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GJØVIK/OSLO (Dagbladet): Politiet kommer mandag med siste nytt om hendelsen på Kapp i Østre Toten kommune 9. oktober, hvor en far er siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

Faren i 40-åra har tidligere erkjent drapsforsøket, og sitter for tida varetektsfengslet. Ifølge hans forsvarer har han gitt detaljerte forklaringer og samarbeidet med politiet i etterforskningen.

Politiet opplyser mandag at faren nå også er siktet for seksuell omgang med barn under 14 år. Han er i tillegg siktet for frihetsberøvelse av mora til den 15 år gamle sønnen, og har erkjent dette.

Politiet ønsker ikke å gå i detalj rundt den utvidede siktelsen. De opplyser imidlertid at frihetsberøvelsen skal ha skjedd på samme tidspunkt som drapsforsøket.

Avkrefter rykter

- Selv om vi på et tidlig tidspunkt fikk en detaljert tilståelse, har vi ikke latt dette være noe hvilepute, sier etterforskningsleder John Eivind Melbye.

Politiet ønsker å avkrefte flere rykter som har gått etter drapsforsøket, blant annet at det skal ha vært brukt våpen. Dette har ifølge politiet ikke vært tilfelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer