Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utvider siktelsen mot Murud

Fire håndverkere og Murud siktes for korrupsjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire håndverkerne som er pågrepet i Murud-saken er siktet for korrupsjon. Frank Murud vil også bli korrupsjonssiktet, opplyser politiet til NTB. Murud var allerede siktet for grovt økonomisk utroskap.

Politiet utvider altså siktelsen etter skandalen i Undervisningsbygg, der Murud skal ha svindlet Oslo kommune for nær 90 millioner kroner fra 2003 til 2006. Han har samtykket til fengsling.

Fire nye personer ble pågrepet mandag kveld. De representerer ulike håndverksselskap.

Alle fire blir nå siktet for korrupsjon. Strafferammen for korrupsjon er på 10 års fengsel, mens grovt økonomisk utroskap kan straffes med opp til seks års fengsel.

HANDLET STORT I EIENDOM: Svindelsiktede Frank Murud har kjøpt en lang rekke dyre eiendommer og biler de siste årene, som dette huset i Holmenkollen til 10,2 millioner. Det var imidlertid forsøk på skatteunndragelse som vakte mistankene mot ham. Foto: TRULS BREKKE
HANDLET STORT I EIENDOM: Svindelsiktede Frank Murud har kjøpt en lang rekke dyre eiendommer og biler de siste årene, som dette huset i Holmenkollen til 10,2 millioner. Det var imidlertid forsøk på skatteunndragelse som vakte mistankene mot ham. Foto: TRULS BREKKE Vis mer