Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utvider søket

Politiet utvider søket etter Fred Alexander Svorkmo (21).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet utvider nå søket etter 21-åringen som har vært savnet siden nyttårsaften. Letingen foregår ved hjelp av helikopter og hunder.

- Vi har fått bistand fra et politihelikopter, og de vil nå vurdere hvor vi skal søke, sier politiførstebetjent ved Søndre Buskerud politikammer, Nina Bjørlo, til Dagbladet.no. Politiet vil mest sannsynlig lete i strekningen fra Drammen til Kongsberg.

Innhenter informasjon

Fred Alexander Svorkmo, fra Drammen, ble sist sett på TimeEkspressen som gikk fra Oslo til Kongsberg, natt til 1. nyttårsdag.

- Vitner har bekreftet at Svorkmo var på bussen, og at han gikk av i Kongsberg, sier Bjørlo.

21-åringen feiret nyttårsaften på et utested i Torggata i Oslo sammen med en studiekamerat. De to kameratene skilte lag ved bussterminalen ved Galleri Oslo.

- Så langt er det ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier Bjørlo.

Fred Alexander Svorkmo er 196 cm. høy og har kort mørkt hår. Han ble sist sett med en lys grå jakke med røde striper. Politiet innhenter nå informasjon om den savnede fra vitner.

Savnet: Fred Alexander Svorkmo er fortsatt savnet. Nå oppgraderer politiet søket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media