VIL BIRDRA: Lokalavdelingen til MC-klubben «Punishers» er opptatt av å bidra i lokalsamfunnet. Det fikk en fem år gammel, utviklingshemmet jenta oppdage da motorsyklistene dukket opp hjemme hos henne. Foto: Punishers New Mexico
VIL BIRDRA: Lokalavdelingen til MC-klubben «Punishers» er opptatt av å bidra i lokalsamfunnet. Det fikk en fem år gammel, utviklingshemmet jenta oppdage da motorsyklistene dukket opp hjemme hos henne. Foto: Punishers New MexicoVis mer

Utviklingshemmet femåring ble mobbet og banket opp. Så kom motorsykkelklubben til unnsetning

MC-klubben er ikke som alle andre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): MC-gjenger og MC-klubber blir ofte framstilt som hardbarka kriminelle og er av mange et fryktet syn.

Hendelser som den i Texas i USA forrige måned, der ni personer ble drept og minst 18 skadd etter et makabert gjengoppgjør, er nok ikke med på å rette opp inntrykkene.

I Texas' nabostat New Mexico, har derimot motorsykkelklubben med det noe fryktinngytende navnet «Punishers» gjort sitt for å bidra til lokalsamfunnet.

Hjalp mobbeoffer Det var nemlig etter at en fem år gammel jente i byen Alburquerque hadde blitt angrepet av nabobarn på vei hjem fra skolen, at klubben kom til unnsetning.

Den utviklingshemmede jenta på fem år skal ha blitt mobbet og angrepet, men fikk plutselig et uventet hjemmebesøk av gruppa med store, skjeggete motorsyklistene.

- Vi fortalte henne at vi stiller opp for henne, sier klubbpresident Norman Gonzales til lokalstasjonen KRQE.

Ifølge kanalen var den lille jenta svært nedfor og hadde et stort behov for en liten oppmuntring. Klubben teamet seg da opp med den lokale selvforsvarsgruppa Shockwave og samlet sammen motorsykler og klubbmedlemmer.

- Hun gjorde ganske store øyne da vi kom, men vi fikk et veldig spesielt bånd da vi først fikk pratet med henne, sier Gonzales.

Spesiell klubb MC-klubben «Punishers» er ganske ulik andre klubber. Den består av militærveteraner, tidligere politibetjenter og ambulansearbeidere.

- Vi er alle ganske bløthjerta. Selv er jeg sykepleier, sier klubbpresident Gonzales.

Ifølge ham forlot de jenta med en beskjed om at man alltid må stå opp for seg seg selv.

- Det var en god følelse for oss å kunne hjelpe til med dette, sier han.

Klubben har et mål om å bidra positivt i samfunnet, og sponser blant annet et guttelag i baseball. Samtidig driver de ifølge sin egen Facebook-side med en rekke veldedighetsprosjekter.