Uuuups.. Her har det skjedd en feil!

- Det har skjedd en kommunikasjonssvikt, opplyser Bydrift.

Slik så det ut tidlig i morges. Foto: Nordlystipser
Slik så det ut tidlig i morges. Foto: NordlystipserVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NORDLYS): For de som kom kjørende fra Tromsøbrua og inn mot første lyskryss i skippergata fredag morgen har kanskje lagt merke til en litt uheldig feil, skriver Nordlys.

I løpet av natten har vegvesenets entreprenører malt opp kjørefelt på den nylig lagte asfalten. Problemet var at malebilen trolig så seg blind på fargen gul og hvit.

- Det har skjedd en feil. Det ble malt opp gul farge mellom to kjørefelt i samme retning, forklarer fagleder for veg i Bydrift, Leif Harald Pedersen, til Nordlys.

Det skulle selvfølgelig ha vært hvit, og Pedersen skylder på kommunikasjonsproblemer.

- Det har skjedd en eller annen kommunikasjonssvikt på tur ut til entreprenøren, men veivesenet har tatt det opp med dem, forteller han.

Når Nordlys var på stedet hadde de allerede rukket å male stripen svart, men det er fortsatt tydelig at det ble gjort en feil. Pedersen opplyser om at det i løpet av natten som kommer vil komme en ny stripe - forhåpentligvis i riktig farge.

UPS: Veiskillere er blitt satt opp for å markere den nymalte stripen. Entreprenøren som malte veien glemte visst å bytte farge før han fortsatte oppmalingen. Foto: Ida Louise Rostad / Nordlys
UPS: Veiskillere er blitt satt opp for å markere den nymalte stripen. Entreprenøren som malte veien glemte visst å bytte farge før han fortsatte oppmalingen. Foto: Ida Louise Rostad / Nordlys Vis mer