Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uvær fører til trafikkaos: Brøytebil kjørte på politibil i Askim

Snøvær på Østlandet.

TRUFFET AV BRØYTEBIL: Mens politiet sto ved en trafikkulykke i Askim i morges kom en brøytebil og traff politibilen. Brøyebilsjåføren fikk førerkortet beslaglagt. Foto: Follo politidistrikt /Twitter
TRUFFET AV BRØYTEBIL: Mens politiet sto ved en trafikkulykke i Askim i morges kom en brøytebil og traff politibilen. Brøyebilsjåføren fikk førerkortet beslaglagt. Foto: Follo politidistrikt /Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snøværet har ført til en travel mandag morgen for nødetatene på Østlandet. De har måttet rykke ut til flere trafikkulykker.

I Follo ble en politibil truffet av en brøytebil.

- Mens politiet står på stedet med blålys kommer en brøytebil og kolliderer med politibilen. Fører av brøytebilen får førerkortet beslaglagt, opplyser Follo politidistrikt på Twitter.

I samme distrikt, på E18 ved Askim, har en bil kjørt av veien og inn i en lyktestolpe. Føreren ble kjørt til legevakt for en sjekk.


På Bergensveien i Oslo har en bil snurret i morgentimene, melder Oslo-politiet på Twitter.

I Vestfold har politiet måtte rykke ut til tre trafikkulykker på kort tid mandag morgen. I Våler er to biler involvert i en front mot front, men det er ikke meldt om noen alvorlige personskader. I Holmestrand har to biler kjørt i hverandre. En person er kjørt til sykehus med skader. Og en bil har kjørt i autovernet på E18 ved Farrisvannet.

I Østfold har to personbiler kollidert, men her var det ingen alvorlige personskader.

(NTB)


Hele Norges coronakart