Uværet herjer: - Taket faller av fotballstadion i Ålesund

Ingen personskader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Uvær har herjet flere steder i Norge natt til tirsdag og spesielt deler av kysten og Sunnmøre har vært utstatt.

I Ålesund har blant annet taket på fotballarenaen ColorLine Stadion fått en knekk og deler har falt av.

- Det er skjedd noen skader på diverse tak og det er løse gjenstander som har havnet i veibanen forskjellige steder. Jeg kan bekrefte at taket på fotballstadion i Ålesund har fått en knekk og deler på en seksjonen holder på å falle av, sier Ole Bjørn Harang, operasjonsleder i Sunnmøre politidistrikt, til Dagbladet.

- Hvor alvorlig er dette?

- Det er vanskelig å gjøre noe med dette midt på natta. Vi håper det kommer noen som kan fikse dette når det begynner å bli lyst, sier Harang til Dagbladet i 05:30-tida.

Ingen personskader Ellers kan Harang melde om en natt uten personskader.

- Bortsett fra uværet har det vært en normal natt. Vi har ikke fått meldinger om skader på verken folk eller dyr. Lyktestolper som har blåst ned er det nærmeste vi kommer, sier operasjonslederen.

Meteorologisk institutt har sendt ut OBS-varsel for storm, snøskredfare og store nedbørsmengder flere steder i landet fra mandag til onsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.