Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uventet gjest kapret bord med havutsikt på fasjonabel restaurant

Sjøløve underernært og dehydrert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): At gjester ber om et bord med havutsikt er neppe uvanlig på den fasjonable restauranten The Marine Room i San Diego.

Men heller mer sjeldent er det nok at sjøløver kaprer det beste bordet.

Torsdag fikk de ansatte ved The Marine Room en uventet gjest på besøk da en sulten babysjøløve hadde forvillet seg inn på restauranten og kapret et bord - med havutsikt.

Bernard Guillas, restaurantens kokk, knipset noen bilder som han postet på sin Facebook-side før de kontaktet et team fra SeaWorld som kunne hjelpe den lille sjøløven.

Den åtte måneder gamle sjøløven var underernært og dehydrert, ifølge hjelpearbeiderne fra SeaWorld. Det skriver avisa The San Diego Union-Tribune.

Babysjøløven er veldig mager for alderen og veier rundt halvparten av hva den burde. Tilstanden etter besøket på land skal være kritisk, melder CBS News.

Sjøløver søker etter varme og høyde på grunn av ekstreme tidevann og stormer.

Så langt i år har SeaWorld reddet 47 sjøløver og andre sjøpattedyr. Det er opplysninger gitt fra AP, gjengitt av CBS News.

Ansatte ved SeaWorlds redningssenter håper og tror at babysjøløva vil klare seg bra.

«Vi håper hun kommer seg raskt slik hun kan bli sluppet ut i friheten igjen», melder representanter fra SeaWorld.