- Uvirkelig at noe slikt kunne skje med Elin

22-åring er pågrepet for drapet på Elin Krantz (27)

DREPT: 27 år gamle Elin Krantz ble funnet død i et skogholt i nærheten av trikkestoppet i Temperaturgatan i Göteborg i går. Nå er en 22 år gammel mann mistenkt for drapet. Foto: Privat.
DREPT: 27 år gamle Elin Krantz ble funnet død i et skogholt i nærheten av trikkestoppet i Temperaturgatan i Göteborg i går. Nå er en 22 år gammel mann mistenkt for drapet. Foto: Privat.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 22 år gammel mann ble er pågrepet, og er mistenkt for drapet på 27 år gamle Elin Krantz.

Svensk politi fant i går en død kvinne, som senere er blitt identifisert som den savnede 27-åringen.

Gjenkjent fra overvåkingsvideo Elin forsvant etter en bytur med en venninne lørdag kveld. Ved 04-tida tok de trikken hjemover mot Hisingen utenfor Gøteborg. Etter at hun ikke kom hjem meldte søsteren henne savnet.

- Vi har arrestert en mann som vi mistenker for drapet på Elin, sier Ulf Edberg ved politiet i Västra Götaland til Expressen.

Mannen er arrestert på bakgrunn av en overvåkningsvideo fra trikken lørdag kveld. En mann skal ha forsøkt å komme i kontakt med Elin og hennes venninne, og skal ha gått av på samme trikkestopp som Elin.

På grunn av sine spesielle klær ble mannen pågrepet av politiet på sentralstasjonen i Göteborg i går.

Familiemann Den mistenkte 22-åringen bor i nærheten av stedet hvor Elin Krantz ble drept. Han har blitt avhørt av politiet i dag, og politiet har foretatt en ransakelse av hjemmet hans.

- Klienten min innrømmer at han var på trikken den natta, men sier at det ikke skjedde noe spesielt. Han dro rett hjem og sov. Han benekter å være involvert i noe kriminelt, sier 22-åringens advokat,Claes Östlund til Aftonbladet.

Östlund beskriver 22-åringen som en familiemann.

- Han er gift og har to barn. Han er under sterkt press og er fortvilet over å være arrestert og mistenkt for drap, sier han til Aftonbladet.

- Uvirkelig For Elins familie har de siste dagene vært et mareritt.

- Det er helt uvirkelig at noe slikt kunne skje med Elin, sier faren hennes til Expressen.

Forløpig vil ikke politiet kommentere etterforskningen. Politiet skal ha tatt med seg flere pappesker etter husransakelsen tidligere i dag.

- Vi kan ikke si noe om hva vi gjør nå, sier politiets pressetalsmann, Thomas Fuxborg til Aftonbladet.

Fredag blir det avgjort om 22-åringen skal varetektfengsles.

GJENKJENT: På bakgrunn av bilder fra overvåkingsvideoen mistenker politiet i Sverige at 22 åringen er ansvarlig for mordet på Elin Krantz (27).
GJENKJENT: På bakgrunn av bilder fra overvåkingsvideoen mistenker politiet i Sverige at 22 åringen er ansvarlig for mordet på Elin Krantz (27). Vis mer