Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uviss skjebne for Top Gear-show i Stavanger

«Aner ikke» er svaret fra arrangøren.

 FIKK SPARKEN:  Jeremy Clarkson fikk sparken av BBC. Foto: Reuters / Peter Nicholls
FIKK SPARKEN: Jeremy Clarkson fikk sparken av BBC. Foto: Reuters / Peter Nicholls Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arrangørene av det planlagte Top Gear-showet i Stavanger aner ikke om det noensinne blir noe av oppsetningen i oljebyen etter at BBC onsdag sparket Jeremy Clarkson som programleder.

Det er ikke bare TV-programmets framtid som er uklar. Også liveshowene er helt i det blå. Ingen har offisielt uttalt seg om hva som skal skje med de planlagte livearrangementene, men ifølge Stavanger Aftenblad virker det stadig mer sannsynlig at det aldri blir noe av oppsetningen i Rogaland.

«Aner ikke», er svaret fra daglig leder Karton Nilsen i Folkehallene når han blir spurt om hva som nå skjer videre. Folkehallenes Sørmarka Arena er stedet der showet skulle ha blitt holdt.

Teknisk tilrettelegger av Top Gears liveshow i Norge er Atomic. Heller ikke der er det noen som kan svare på hva som skjer med Stavanger-arrangementet. BBC styrer all informasjon rundt Top Gear Live, men avisen har ikke klart å få kommentarer derfra. Det er solgt 17.000-18.000 billetter til showet i Stavanger.

Clarkson fikk onsdag sparken som Top Gear-programleder i BBC etter at han gikk til angrep på en av programmets produsenter under en innspilling i Yorkshire. Angrepet skjedde angivelig som følge av at han ikke fikk mat på slutten av en lang arbeidsdag.

Når Clarkson ikke lenger er programleder i Top Gear, er også situasjonen uviss for medprogramlederne James May og Richard Hammond. TV-programmet vises for 350 millioner seere i rundt 200 land og har gitt betydelige inntekter til BBC.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!