Uvisst når KS og lærerne møtes

Lærerne har ikke fått invitasjon.

KS har varslet om at de ønsker nye samtaler med lærerne for å en slutt på lærerstreiken. Foreløpig er det ikke sendt ut en konkret invitasjon til lærerorganisasjonene. Møtet vil trolig skje onsdag eller torsdag. Tirsdag samlet lærere fra Akershus seg utenfor KS-huset i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KS har varslet om at de ønsker nye samtaler med lærerne for å en slutt på lærerstreiken. Foreløpig er det ikke sendt ut en konkret invitasjon til lærerorganisasjonene. Møtet vil trolig skje onsdag eller torsdag. Tirsdag samlet lærere fra Akershus seg utenfor KS-huset i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lærerorganisasjonene har fortsatt ikke fått invitasjon av KS etter at arbeidsgiverne varslet om nye samtaler i konflikten.

Pressesjef i KS, Kjell Eirik Saure, sier at han foreløpig ikke har konkret informasjon om tidspunktet for møtet. Men han føler seg sikker på at en avklaring om et møte vil skje onsdag.

- Jeg vet ikke om møtet vil skje onsdag eller torsdag. Det er heller ikke sikkert at dette vil bli opplyst om til pressen. Det kan hende at partene ønsker diskresjon om møtet. Dette er noe de må bli enige om, sier han til NTB.

Tirsdag sa KS at de vil invitere lærerorganisasjonene til samtaler i et forsøk på å få en avslutning på streiken. Terje Moen i Skolenes landsforbund sier onsdag at de fortsatt ikke har mottatt noen invitasjon.

- Vi har ikke hørt et pip ennå, bortsett fra det vi hørte på pressekonferansen i går. Vi sitter og venter og er klare til å høre hva slags løsninger KS har tenkt på, sier han til Nettavisen.

(NTB)