Uvisst om noen omkom i hyttebrann i Vinje

Brant ned til grunnen ved Rauland i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Politiet jobber fortsatt med å finne ut om det var folk i ei hytte som har brent ned til grunnen ved Rauland i Telemark natt til mandag.

Politiet fikk grytidlig mandag morgen bekreftet fra naboer at det har vært folk på hytta i løpet av pinsehelgen. Det står også en bil parkert ved hytta.

- Det gir grunn til å tro at noen kan ha vært i hytta. Vi vet hvem eieren er, men vi har ikke greid å komme i kontakt med ham. Vi vet heller ikke om han kan ha hatt noen med seg på hytta, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt til NTB.

Både brannmannskaper og politi jobbet på åstedet ved 8-tiden mandag morgen. Noen minutter over klokka 4 kom det melding om at hytta sto i full fyr. Fire timer senere var det fortsatt vanskelig å ta seg inn for å finne ut om noen kan ha omkommet i brannen.

- Branntomta er fortsatt svært varm, og det trengs maskiner for å komme til i den laftede tømmerhytta, der flere stokker har falt ned, sier Aaltvedt.

Hytta ligger på Listaul, halvannen kilometer fra Rauland høyfjellshotell i Vinje kommune. Brannen ble meldt av en hyttenabo litt etter klokken 4 natt til mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer