Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uvisst om nordmenn omkom

En danske, en svenske, en nederlender og en tysker er identifisert blant de omkomne. Det er fortsatt usikkert hvem de fire andre mennene er.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Norske myndigheter har så langt ikke fått opplysninger som tyder på at det er nordmenn blant de omkomne i Roskilde, opplyser fungerende pressetalsmann i Utenriksdepartementet, Johan Vibe, til NTB.

Danske politi har hatt store vansker med identifiseringen. Mennene skal ikke ha hatt legitimasjon på seg under konserten. Verken navn eller nasjonalitet er offentliggjort på fire av de omkomne.

Vibe sier at Utenriksdepartementet har hatt en del telefoner i forbindelse med tragedien i Roskilde.

- I slike saker går informasjonen gjennom nordiske politikanaler. Norsk politi holdes løpende orientert av dansk politi, sier Vibe.

De fire identifiserte er 17, 22, 23 og 26 år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling