Uvisst om Trine Frantzen er drept

Politiet har søkt med likhund i savnede Trine Frantzens bolig i Os i Hordaland. Men lensmannen i Os ville tirsdag ennå ikke bekrefte om den 32 år gamle kvinnen er drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har i et par dager hatt bistand fra Sverige, og har hatt en gjennomgang av kvinnens leilighet med kriminalitetssøkshund. Jeg kommenterer ikke resultatet, sier lensmann Rasmus Atle Dalen til NTB.

Dalen opplyser at etterforskningen fortsatt foregår som tidligere, det vil si med sju-åtte etterforskere, sjekking av tips og avhør av vitner. Han vil ikke tidfeste når politiet selv eventuelt vil gå ut med flere opplysninger om etterforskningen.

Trine Frantzen bodde i en leilighet i et rekkehus på Søfteland i Os kommune. Hun ble meldt savnet allerede i mai i år, men først 20. august fikk familien hennes beskjed om at saken skulle etterforskes som en drapssak.

I mellomtiden hadde familien anmeldt Os lensmannskontor til SEFO, med påstander om mangelfull etterforskning. Statsadvokatene i Hordaland besluttet mandag å henlegge denne anmeldelsen. Konklusjonen er at Os lensmannskontor ikke har begått noen tjenesteforsømmelse i etterforskningen av forsvinningssaken.

(NTB)