Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uvitende lottomillionær i Verdal oppfordres til å ta telefonen

Ny Verdal-millionær. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verdal har fått enda en lottomillionær lørdag.

Seks nordmenn vant lørdag kveld 2,3 millioner kroner hver i Lotto. En av disse var fra Verdal, skriver Trønder-Avisa. Så langt har to av vinnerne, blant annet verdalingen, ikke tatt telefonen. Avisa oppfordrer nå verdalinger til å sjekke lottokupongen og anropsloggen på telefonen.

Tilbake i 2009 måtte Norsk Tipping granske vinnerlykken i bygda etter at de hadde hatt 23 vinnere siden 1989, med et samlet beløp på nesten 88 millioner kroner. Fire av disse vinnerne var ikke fra bygda. Mange tar nemlig turen til Verdal for å kjøpe lottokuponger i håp om litt ekstra vinnerlykke.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling