DØDE: Håvard Pedersen ble bare 18 år gammel. En 17 år gammel afghaner med midlertidig opphold er siktet i saken. Foto: Privat
DØDE: Håvard Pedersen ble bare 18 år gammel. En 17 år gammel afghaner med midlertidig opphold er siktet i saken. Foto: PrivatVis mer

Vadsø-drapet: Politiet har fått bilder fra publikum

Politiet takker publikum.

I går ba politiet i Finnmark om hjelp fra publikum. De ønsket å komme i kontakt med personer som hadde flydd droner over Vadsø sentrum, samt personer med dashbord-kamera i bilen og personer som hadde tatt bilder i området.

Torsdag opplyser politiet i en pressemelding at de har fått kontakt med publikum i forbindelse med etterlysningen av bilder fra Vadsø sentrum lørdag kveld. Politiet vil rette en takk til publikum for dette.

Politiet ønsker ikke å fortelle hva slags bilder eller hvor mange bilder de har fått inn fra publikum.

Torsdag har politiet fått gjennomført et nytt avhør av den siktede i drapssaken i Vadsø.

- Hva som kom ut av dette avhøret ønsker vi imidlertid ikke å være konkret på foreløpig, skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet informerer om at de fortsatt bruker betydelige ressurser på saken og at etterforskningen pågår for fullt.

Fem dager etter at Håvard Pedersen ble drept på jobb på Coop Extra, står politiet fortsatt uten motiv i saken. En mindreårig asylsøker fra Afghanistan på 17 år er siktet for drapet på Håvard Pedersen. Han ble mandag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud.

- Siktede har ikke erkjent straffskyld etter siktelsen, skrev hans forsvarer Vidar Zahl Arntzen til Dagbladet mandag.