Vadsø: Siktet for hyttedrap

En person er pågrepet og siktet for å ha tatt livet av en 56 år gammel mann i en hytte utenfor Vadsø søndag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Mannen ble pågrepet i går natt, og er nå siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, sier politiinspektør Christine Fossen Gangsåssæter.

  Det var natt til søndag at en kamerat fant 56-åringen død i hans egen hytte i Andersby, som ligger noen kilometer utenfor Vadsø.

 Mannen lå i en blodpøl, og hadde store ytre skader, blant annet i hodet. Det fikk politiet til å betegne dødsfallet som mistenkelig, og tre tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen (Kripos) ble tilkalt for å bistå det lokale politiet.

 Nå tror politiet mannen ble drept.

Kjenning av avdøde

- Siden vi nå tror det er drap, har vi også bedt Kripos om assistanse fra taktiske etterforskere, sier Gangsåssæter.

  Den siktede er i slutten av 40-åra, og kommer fra Vadsø-området. Han er en kjenning av avdøde, og politiet føler seg sikre på at han var i hytta da 56-åringen ble drept.

  - Vi tror at siktede var alene sammen med avdøde i hytta. Foreløpig kan vi ikke si noe om hva som skjedde, men vi mener at det er siktede som har påført avdøde de skadene han døde av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer