- PANIKK:  - Det er fullstendig panikk her, sier en talsmann for politiet etter at væpnede menn angrep en politiskole i Lahore. Her forsøker politiets spesialkommando å ta tilbake kontrollen. Foto: AFP PHOTO/NDTV/SCANPIX
- PANIKK: - Det er fullstendig panikk her, sier en talsmann for politiet etter at væpnede menn angrep en politiskole i Lahore. Her forsøker politiets spesialkommando å ta tilbake kontrollen. Foto: AFP PHOTO/NDTV/SCANPIXVis mer

Væpnede menn angrep politiskole i Pakistan

Minst 20 drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 20 politifolk ble drept da en gruppe væpnede menn angrep en politiskole nær Lahore i Pakistan mandag, melder pakistanske politikilder.

Politiskolen ligger i Manawan i utkanten av Lahore, og fjernsynsbilder fra stedet viser sårede politifolk på bakken.

— Det er fullstendig panikk her. Vi aner ikke hvor mange angripere det er snakk om, eller hvor mange av dem som er døde eller som skjuler seg i bygninger i nærheten, sier en talsmann for politiet på stedet.

Gjerningsmennene var utstyrt med automatvåpen og håndgranater da de stormet politiskolen, og én time senere ble det fortsatt meldt om skyting fra området.

Foruten de 20 politifolkene som er bekreftet drept, skal minst 20 mennesker være såret i skytingen.

Angrepet kommer få uker etter et tilsvarende angrep mot bussen til Sri Lankas cricketlandslag i Lahore, der sju politifolk og en sjåfør ble drept.


(NTB)