Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Væpnede politifolk pågrep ytterligere tre personer i Agder i natt

Skal være mistenkte etter dødsfall i området.

AKSJON: 
Politiet i Agder har bedt om bistand fra Kripos etter et mistenkelig dødsfall. Avdøde er en mann i 40-åra. Foto:
Elisabeth Grosvold
AKSJON: Politiet i Agder har bedt om bistand fra Kripos etter et mistenkelig dødsfall. Avdøde er en mann i 40-åra. Foto: Elisabeth Grosvold Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har aksjonert mot flere personer i løpet av natten i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Agder.

Ved totiden natt til fredag gikk rundt ti bevæpnede politifolk til aksjon for å foreta pågripelsene, skriver Agderposten.

Politiet skal ha fått kontroll over situasjonen litt før klokken tre.

Ifølge Fædrelandsvennen ble to kvinner og én mann pågrepet. De tre er fraktet til Arendal politistasjon for videre avhør. Mannen skal være en bekjent av en annen mann som ble pågrepet rett før midnatt.

Politiet i Agder sier til NTB at de ikke vil bekrefte eller avkrefte pågripelsene eller kommentere saken ytterligere før fredag morgen.

Etter det Dagbladet erfarer vil politiet holde en pressekonferanse i løpet av fredag formiddag.

Straffedømt Mannen som ble pågrepet ved midnatt er straffedømt flere ganger tidligere, blant annet i en av de største amfetaminsakene på Sørlandet noensinne.

Mannen skal ha hatt med seg en koffert i baksetet i bilen sin, og politiet utelukker derfor ikke at han var i ferd med å rømme. Han ble pågrepet utenfor et billakkeringsverksted som politiet skal ha hatt under oppsikt.

Et vitne skal ha sett at mannen sto med bagasjerommet åpent på bilen mens han tok saker ut og inn av bilen. Agderposten skriver at krimteknikere fra politiet senere saumfarte området etter eventuelle spor.

Sperret av Den døde mannen i 40-årene ble funnet utenfor sin egen bolig på Nævisdal utenfor Arendal torsdag ettermiddag. Vedkommende betegnes som en kjenning av politiet.

Det var en bekjent av avdøde som kontaktet politiet, og området rundt bolighuset ble sperret av mens politiets kriminalteknikere startet sine undersøkelser.

- En mann i begynnelsen av 40-årene er funnet død, og saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall, sa Geir Magne Søfteland, jourhavende ved Agder politidistrikt til Dagbladet i går kveld.

Kripos Politiet i Agder har bedt om bistand fra Kripos. Etterforskerne derfra skal allerede natt til fredag ha startet undersøkelser. Politiet i Agder ønsker foreløpig ikke å gi flere opplysninger om dødsårsak eller om etterforskningen.

Ifølge Fædrelandsvennen reiste de lokale krimteknikerne fra åstedet rundt klokken 23.30, og politiet vil holde vakt ved boligen, som ligger i et skogsområde, utover natten.

(NTB/Dagbladet)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media