Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnede ranere stormet urmaker midt på Karl Johan

Fire markerte menn ikledd kamuflasjeklær stakk av i svart Audi som sto på utsiden og ventet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Klokka 15.27 fikk politiet i Oslo melding om et væpnet ran av Urmaker Christensen på kjøpesenteret Paleet i Karl Johansgate i Oslo.

Tre personer skal ha tatt seg inn i urmakerforretningen og vist fram pistoler, mens en person skal ha sittet klar i en en svart Audi A3 stasjonsvogn med falske skilter med kjennetegn VF 94422. Alle fire var maskerte med finlandshetter og ikledd kamuflasjeklær.

- De avfyrte ingen skudd, og ingen ble skadet under ranet. De kom sannsynligvis unna med noe, men vi har foreløpig ikke detaljer om hva eller hvor mye de kom unna med, sier operasjonsleder Britt Ingvild Børve ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Hun opplyser at politiet nå jakter på fluktbilen, men at de foreløpig ikke har funnet den i 16.30-tida.

Politiet er nå på åstedet for å gjøre undersøkelser og snakke med vitner. Oslopolitiet er interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner til hendelser eller andre som kan ha opplysninger om personene og bilen som ble brukt under ranet.

- Det er mange vitner til hendelsen og vi snakker med dem nå, sier operasjonsleder Børve. Politiet ber publikum med informasjon ta kontakt på 02800.
Har du informasjon eller bilder? Tips Dagbladet på tlf. 2400 0000, SMS/MMS til 2400 eller mail 2400@db.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!