Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnede ranere truet tre på Thon-hotell i Oslo

Stakk av med mobiltelefon og kassebeholdningen .

TRUSLER OG RAN:  To ranere truet ansatt og besøkende på Thon hotell i Munchs gate i Oslo.  De fikk med seg kassabeholdningen og en telefon. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
TRUSLER OG RAN: To ranere truet ansatt og besøkende på Thon hotell i Munchs gate i Oslo. De fikk med seg kassabeholdningen og en telefon. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To menn truet i natt til seg kassebeholdningen samt en mobiltelefon under et ran på Thon hotell i Muchs gate i Oslo.

- Vi ble varslet om ranet klokken 2.18 i natt. To gjerningsmenn viste fram- og truet tre personer i hotellobbyen med kniv, opplyser operasjonsleder Marianne Grinaker ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Blant de tre som har status som fornærmede er to ansatte og en annen person. Vedkommende som enten var gjest eller bare tilfeldig innom lobbyen, ble truet til å gi fra seg mobiltelefonen.

De to ranerne forsvant deretter fra stedet til fots.

- Ut fra signalementene var gjerningsmennene mellom 17 og 20 år gamle. En av dem hadde på seg en grå hettegenser med tallet «32» på brystet. Den andre var kledd i mørk jakke med en hettegenser under. Begge var maskerte og de snakket engelsk, sier operasjonslederen.

Ingen kom fysisk til skade under ranet.

Politet har blant annet søkt etter gjerningsmennene med hund. De har også hentet ut en video fra overvåkningskameraet i resepsjonen. Så langt er ingen pågrepet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling