Væpnet aksjon i Bergen

To menn funnet blodige utenfor blokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Væpnede politistyrker har rykket ut til ei boligblokk på Landås i Bergen. To personer er skadd og kjørt til sykehus.

Det er foreløpig uklart hva som er hendt, men kniv eller øks skal være brukt i det som ifølge lokale aviser kan se ut som en form for oppgjør i nærheten av Kiwi-butikken i bydelen.

- Det kom melding til oss via AMK-sentralen klokka 09.21, og fordi meldingen gikk på at våpen var innblandet, ble våre mannskaper bevæpnet, opplyser operasjonsleder Jan Steimler ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.

De to mennene ble begge funnet blodige utenfor boligblokka - men det er foreløpig uklart hvilken rolle de henholdsvis har hatt i hendelsen.

- Begge ligger nå på Haukeland universitetssykehus, men vi vet ikke hvem som har gjort hva. Det vi tror, er at episoden har funnet sted inne i en leilighet i blokka, sier Steimler.

Politiet har sperret av et område rundt åstedet og driver nå tekniske undersøkelser inne i leiligheten. Etter hvert vil også vitner bli avhørt.

Det foreligger foreløpig ikke opplysninger om de innblandedes identitet. Operasjonslederen kan foreløpig verken bekrefte eller avkrefte at det dreier seg om en form for oppgjør.

De skaddes tilstand er ikke kjent.