Væpnet bande raidet hjem

Mann i Oslo slått, kneblet, bakbundet og truet med pistol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I ett-tiden i natt ranet fem maskerte menn en leilighet på Ljan i Oslo.

- Eieren, en mann i 40-årene, var alene hjemme da ranerne slo til. Utgangsdøren skal ha vært åpen, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.


Han ble truet med en eller flere pistoler, slått, kneblet og bakbundet til en stol. Ranerne gjennomsøkte så huset etter verdisaker, før de stakk av gårde med 40-åringens Mercedes.

- Mannen kom seg løs etter et kvarters tid og meldte i fra til politiet. Han ble fraktet med ambulanse til Legevakten, og videre til kjevekirurgen på Ullevål sykehus, for behandling av skader han var blitt påført under bindingen og bastingen, sier Hjulstad.

- Naboen i leiligheten ovenfor skal ikke ha hørt noe til ranerne, men synes i ettertid å huske å ha hørt to biler forlate huset i natt, opplyser han.

Politiet har intet signalement å gå etter, men leter etter den stjålne bilen. Det er foreløpig usikkert om mannen var et tilfeldig offer eller om ranerne var ute etter noe spesielt.

40-åringen befinner seg fremdeles på Ullevål. Akuttsentralen ved sykehuset kan fortelle Dagbladet.no at mannens kjeveskade ikke er alvorlig og at han ikke har fått noe trauma