Væpnet bankran i Mandal

Sparebanken Pluss i Mandal ble ranet i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Raneren skal ha vært væpnet, uten at Dagbladet.no har fått bekreftet hva slags våpen det er snakk om. Politiet fikk meldingen om ranet klokka 11.35 i dag.

Operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt ønsker ikke å bekrefte opplysningene om at raneren var væpnet overfor Dagbladet.no.

- Det jeg kan si foreløpig er at det var en mann inne i bankens lokaler og at han var maskert. Vi ser etter aktuelle personer, sier Neset.

Ifølge viseadministrerende direktør i Sparebanken Pluss, Kjell Omland, har politiet bilnummeret på fluktbilen.

- Vitner som sto utenfor banken tok ned bilnummeret på den bilen raneren flyktet i, så politiet har satt i gang en stor jakt på bilen. Men jeg vet ikke om de har stanset den ennå, sier Omland til Dagbladet.no.

Ranet skal ha skjedd midt i lunsjavviklingen i banken. Derfor var det ikke så mange av de ansatte som var til stede da raneren kom inn i lokalet.

- Det er ingen som har kommet fysisk til skade etter det jeg har oppfattet. Det er selvfølgelig en tøff oplevelse for de ansatte likevel, så vi rykker ut med det apparatet vi har nå, sier Omland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.