Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet gullsmedran i Oslo - politiet bruker helikopter for å søke etter ranerne

På Skøyen i Oslo.

VÆPNET RAN: En gullsmed på Skøyen ble fredag kveld utsatt for et væpnet ran.  Gjerningspersonene forsvant fra stedet i bil, og ingen ble skadd under under ranet.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VÆPNET RAN: En gullsmed på Skøyen ble fredag kveld utsatt for et væpnet ran. Gjerningspersonene forsvant fra stedet i bil, og ingen ble skadd under under ranet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én gullsmedforretning på Skøyen i Oslo har blitt ranet av det vitner beskriver som flere enn to gjerningspersoner.

Det melder Oslo politidistrikt på Twitter.

Gjerningspersonene skal ha truet personalet med skytevåpen, men ingen skal være skadet, ifølge politiet. De fikk melding om hendelsen klokka 18.20.

Den stjålne Audien står fortsatt parkert på Fornebu. En forlatt politibil står parkert like bak, mens politiet jakter på gjerningspersonene med hund og helikopter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix.
Den stjålne Audien står fortsatt parkert på Fornebu. En forlatt politibil står parkert like bak, mens politiet jakter på gjerningspersonene med hund og helikopter. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix. Vis mer

- Det er en kombinert gullsmed- og urmakerforhandler. De har fått med seg gods tilhørende butikken, men hvor mye eller hva verdien er, vet jeg ikke per nå, sier Rune Hekkelstrand, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Gjerningspersonene forsvant fra stedet i en stjålet, rød Audi, melder politiet.

- De var maskerte og hadde stjålet denne bilen på forhånd, sier operasjonslederen.

Politiet er ved 18.45-tida på stedet og snakker med både vitner og ansatte.

Klokka 19.10 meldte Oslo-politiet på Twitter at de hadde funnet den stjålne bilen hensatt på Fornebu. De søker nå etter gjerningspersonene med både hund og helikopter.

Noen ytterligere beskrivelse av gjerningspersonene hadde ikke politiet ved 18.55-tida.

Gullsmeden ligger i Karenslyst allé.

Dagbladet oppdaterer saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling