Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politi arresterte inntrenger

30-åringen trengte seg inn i et hus og skremte ei 17 år gammel jente i Hof i Vestfold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN/HOF (Dagbladet.no): - Dette ser ut til å være et psykiatrisk tilfelle. Han blir nå fraktet til lege for undersøkelse, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Tove Bakke, til Dagbladet.no

Væpnet politi omringet et hus i Hof i Vestfold søndag ettermiddag etter at en ukjent mann trengte seg inn. Politiet gikk inn i huset og tok mannen klokka 19.10. Det skjedde uten dramatikk, og 30-åringen var ikke bevæpnet slik politiet tidligere fryktet.

Skremt

Den ukjente mannen skremte vettet av ei 17 år gammel jente som var aleine hjemme i huset i Hof i Vestfold da han trengte seg inn i huset ved 16.30-tida.

Resten av familien var ute da hun hørte noen romstere i første etasje før en person tok seg opp trappa og låste seg inne på badet.

17-åringen listet seg ut og slo alarm. Politiet var på stedet etter kort tid, men trakk seg først tilbake da den ukjente mannen ropte at han hadde våpen.

Omringet

Etter å ha beleiret huset i over to timer stormet politiet inn og pågrep 30-åringen.

- Vi hadde ikke kontakt med ham på forhånd, men vurderte det som riktig å ikke la den uavklarte situasjonen vare i timesvis utover kvelden, sier operasjonsleder Bakke.