Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politi i kollisjon

Aksjonen over etter at mann forskanset seg i hus. Kolliderte på veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det var i formiddag klokken elleve politiet fikk beskjed om at en person hadde forskanset seg i en bolig på Hundvåg utenfor Stavanger sentrum. Det melder Stavanger Aftenblad.

- Vi fikk melding om at en person skulle ta livet av seg. Vi oppfattet at her var det våpen inne i bildet og at et liv måtte reddes. Derfor rykket væpnet politi ut, sier politistasjonssjef Henry Ove Berg til Dagbladet.no.

Politibil kolliderte

På vei til boligen skjedde det en kollisjon, hvor en av politibilene var involvert.

- Under uttrykningen til Hundvåg nådde en av politibilene igjen en annenbil og de to bilene kolliderte. De to politimennene er brakt til legevakten og uskadd. De to andre i den andre bilen er brakt med ambulanse til sykehuset, sier politistasjonssjefen til Dagbladet.no.

Han kan ikke si noe om tilstanden til de to som er havnet på sykehus.

- Ingen skutt

Stavangerpolitiet opplyser til Dagbladet.no at ingen ble skutt i aksjonen mot boligen på Hundvåg.

SMADRET: Politibilen ble smadret i kollisjonen da den var på utrykning til huset der mannen har forskanset seg. Foto: Magnus Winther/Stavangerfreelance
SMADRET: Politibilen ble smadret i kollisjonen da den var på utrykning til huset der mannen har forskanset seg. Foto: Magnus Winther/Stavangerfreelance Vis mer

- Ingen skudd ble løsnet i aksjonen såvidt jeg vet, sier Berg.

Mannen som forskanset seg i huset skal være skadd. Litt etter klokka elleve tok spesialstyrker seg inn i huset. Mannen som forskanset seg ble fraktet ut av huset på båre og kjørt vekk i ambulanse til Stavanger universitetssykehus, ifølge vitner på stedet.

Spesialstyrkene rykket inn i huset. Det var ikke være flere personer inne i huset, og aksjonen er avsluttet.  

Politiet har foreløpig ikke kommet med flere opplysninger om den væpnede aksjonen i formiddag. 

Dagbladet.no kommer med mer.

image: Væpnet politi i kollisjon
Hele Norges coronakart