Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politi jager raner i Trondheim

Vitner etterlyses.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

SISTE: Væpnet politi aksjonerte i ettermiddag mot en adresse i Trondheim sentrum og pågrep tre personer, blant dem den mistenkte etter ranet i går. Han skal være i slutten av tenåra.

Pågripelsen skal ha skjedd uten dramatikk, og politiet sjekker nå om de to andre pågrepne har direkte forbindelse til ranet.

Alle tre er kjenninger av politiet, ifølge NTB.

--------------------------------

(Dagbladet.no): En stor styrke politifolk, til dels bevæpnet, er på jakt etter mannen som i går kveld ranet Mix-kiosken på Rosenborg i Trondheim. Etter over et halvt døgn er han fortsatt ikke funnet.

- Ranet skjedde i 22-tida i går kveld. Mannen kom inn på Mix Trio i Asbjørnsens gate med en pistolliknende gjenstand, og truet til seg et beløp fra den kioskansatte, forteller operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Raneren forsvant til fots, og den kioskansatte, en kvinne i midten av 20-åra som var alene på jobb, slo alarm.

Mistenkt

Ut fra gode bilder fra kioskens overvåkingskamera har politiet en mistenkt i saken, men har altså ikke funnet mannen, som skal være ca. 20 år, lys i huden, mellom 172 og 175 cm høy og snakke vestlandsdialekt.

- Vi prioriterer denne saken høyt. Vi aksepterer ikke ran, forklarer overbetjent og etterforskningsleder Geir Ole Momyr til Dagbladet.no.

Det skal stå «bra til» med ransofferet.

- Men det er klart det er en enorm påkjenning å bli ranet, sier Momyr.

Ikke advarsel

Så langt har ikke politiet gått ut med en advarsel til publikum, men etterlyser eventuelle vitner i saken.

- Ingen har meldt seg, men vi vil svært gjerne at folk som har sett noe, tar kontakt, sier Momyr, som opplyser at jakten så langt er begrenset til Sør-Trøndelag politidistrikt.

- Vi leter både på adresser og andre steder, sier etterforskningsleder Geir Ole Momyr.

Størrelsen på ransutbyttet er så langt ikke kjent.

Vet du noe om ranet? Ta kontakt med politiet på telefonnummer 02800.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media