Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politi jakter mann på Rødtvet i Oslo

Mannen skal ha rømt fra nabobydelen Ammeud med jaktvåpen.

POLITIJAKT I TETTBEBODD OMRÅDE: Politiet har tatt oppstilling flere steder i Rødtvet-området. MMS-foto: HARALD S. KLUNGTVEIT
POLITIJAKT I TETTBEBODD OMRÅDE: Politiet har tatt oppstilling flere steder i Rødtvet-området. MMS-foto: HARALD S. KLUNGTVEIT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Væpnet politi jakter etter det Dagbladet kjenner til en bevæpnet mann i Groruddalen i Oslo. Jakten startet på Ammerud og har etter hvert forflyttet seg til nabobydelen Rødtvet.

Mannen skal være bevæpnet med et tohåndsvåpen, etter det Dagbladet kjenner til et mulig jaktvåpen. Han ble sett av en guttegjeng idet han måtte forlate fluktbilen.

- Mannen krasjet inn i en patruljebil, og vi jakter på ham, sier innsatsleder ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Vi sto ved Apalløkka skole (på Ammerud, red.anm.) og var på vei hjem fra en fotballkamp på Greibanen (på Rødtvet, red.anm.) da en stor grå bil plutselig kom i stor hastighet. Veien er en blindvei, så sjåføren hoppet ut og la på sprang nedover mot Rødtvet, forteller Martin (15) til Dagbladet.

Hakk i hæl kom politiet med blålys og tok opp jakten på mannen med hunder.

Hva den ettersøkte mannen skal ha gjort, er ikke kjent. Ifølge Dagbladets opplysninger er han ca. 180 cm høy og har rødlig tynt hår.

Politiet søker med helikopter, og sentrerer etter det Dagbladet erfarer søket mot et boligområde på det tett befolkede boligområdet Rødtvet.

Politiet skal ha sperret av området rundt Rødtvetveien, hvor mannen mistenkes å oppholde seg. Patruljer skal være utplassert ved Rødtvet T-banestasjon og Rødtvet skole.

Dagbladet følger saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling