Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politiaksjon i Oslo

Fire personer pågrepet etter biljakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sent i går kveld pågikk det en dramatisk politiaksjon over deler av Oslo øst. Klokka 23.05 fikk politiet melding om skudd som var blitt avfyrt på Furuset. Politiet rykket ut bevæpnet med maskinpistoler og pistoler, mot en adresse på Furuset.

- Vitner hørte fire til seks skudd bli avfyrt på Granstangen. Dette ble senere bekreftet da vi fant et prosjektil på åstedet, sier operasjonsleder Even Jørstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Gjerningsmennene skal ha skutt mot tre personer. Så vidt meg er bekjent, skal ingen av disse ha kommet til skade, opplyser Jørstad.

En mørk BMW med flere personer stakk fra åstedet etter at skuddene ble avfyrt. Politiet tok opp jakten på bilen, og fulgte den etter det Dagbladet erfarer rundt Sinsen mot Ulven og Alnabru.

- Vi har stoppet en bil som kan være interessant ved Persveien på Ulven. Vi har tatt hånd om fire personer som kan ha befatning med dette, sier Jørstad

Politiet fant ikke det avfyrte våpnet hverken på de fire pågrepne mennene, eller i bilen. De fire skal være kjenninger av politiet, og bilen kan knyttes til B-gjengen. Politiet utelukker ikke at det dreier seg om et gjengoppgjør.

INNEHENTET AV POLITIET: Det tok ikke lang tid før politiet fikk stoppet den etterlyste bilen. På bakken ligger en av de pågrepne. Begge foto:Bjørn Langsem/DAGBLADET
INNEHENTET AV POLITIET: Det tok ikke lang tid før politiet fikk stoppet den etterlyste bilen. På bakken ligger en av de pågrepne. Begge foto:Bjørn Langsem/DAGBLADET Vis mer
PÅGREPET: Personene fra BMW\'en er nå tatt inn til avhør, mistenkt for å stå bak skyteepisoden på Furuset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling