Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politiaksjon i Sandnes

Politiet jakter på ukjente gjerningsmenn etter melding om skuddveksling på en pub i Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Det pågår nå en væpnet politiaksjon i Sandnes etter at vi fikk melding om at en person hadde avfyrt skuff på et utested i Sandnes, sier en stresset operasjonsleder Charles Bøgild til Dagbladet like før klokka tre.

Han forteller at det mest sannsynlig ikke er snakk om et skarpt våpen, men har ikke ytterligere opplysninger utover det. Politiet har ifølge han beslaglagt «deler av våpenet».

- Vi leter nå etter gjerningsmenn. De var stukket fra puben da politiet hadde kommet, sier han.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 01.43.

— Vi har indikasjoner på hvem de innblandede er og jobber videre med saken, sier operasjonsleder Charles Bøgild i Rogaland politidistrikt til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling