Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politiaksjon mot hus knyttet til terror-pågrepet 32-åring

Bevæpnede mannskaper ankom adresse i Oslo like før midnatt.

VÆPNET POLITIAKSJON: Bevæpnede mannskaper ankom adresse trolig tilhørende den pågrepne mannen etter terroraksjonene i Oslo like før midnatt. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
VÆPNET POLITIAKSJON: Bevæpnede mannskaper ankom adresse trolig tilhørende den pågrepne mannen etter terroraksjonene i Oslo like før midnatt. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politifolk i verneutstyr bevæpnet med maskinpistoler ankom i 23.45-tida et bolighus i Oslo.

Den 32 år gamle mannen som er pågrepet etter dagens to terrorangrep i Oslo og på Utøya, skal etter det Dagbladet erfarer vært bosatt på den aktuelle adressen.

Tidligere i kveld gikk politiet ut med at den pågrepne er norsk statsborger og 32 år gammel. Dette skal være mannen som var iført noe som lignet en politiuniform skjøt og drepte minst ti personer på Utøya.

Politiet tror samme mann kan ha vært involvert også i bombeangrepet i regjeringskvartalet.

- Mye tyder på at det er samme person som ble observert utenfor regjeringskvartalet før bomben smalt og som begynte å skyte på utøya, sier fungerende politimester Sveinung Sponheim på en pressekonferanse.

- Nå undersøker vi nærmere omkring hans person, sa han.

Dagbladet.no kommer med mer.