Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politiaksjon mot kamphundeier

Politiet og Mattilsynet slo til mot gård på Langøy ved Kragerø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Bevæpnet politi gikk i ettermiddag til aksjon på Langøy ved Kragerø.

Det dreide seg i utgangspunktet om en razzia i regi av Mattilsynet etter mistanke om ulovlig dyrehold, men politiet valgte å bistå med bevæpnede mannskaper fordi det skal være jaktvåpen på gården.

Klokka 14 var situasjonen ennå uavklart. Politiet bekreftet da at de forsøkte å pågripe en eller flere personer.

- Vi er midt i aksjonen, så vi har dessverre ikke noe vi kan gå ut med ennå, sa operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt til Dagbladet klokka 14.05.

Ifølge NRK Østafjells pågår politiaksjonen like ved gamle Langøy skole.

Ved den samme gården var det en lignende aksjon i for.  Den gang ble 11 hunder beslaglagt, blant annet etter mistanke om at det dreide seg om ulovlige og farlige kamphunder.

Etter det Dagbladet får opplyst er det denne gangen mistanke om dyremishandling og ikke selve hunderasene som utløste tilslaget fra myndighetene.

Dagbladet.no kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling