Væpnet politiaksjon mot mann med kniv i Sarpsborg

Aksjonen skal ha vart i seks minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 01.26 natt til lørdag mottok politiet i Østfold melding om observasjon av en bevæpnet mann som gikk rundt på Hafslund i Sarpsborg.

Mannen skal ha vært i besittelse av en kniv, og da politiet kom til stedet skal mannen ha truet dem med den. Dermed skal politiet ha truet mannen med skytevåpen, samt benyttet seg av pepperspray for å få kontroll på ham.

- Aksjonen vart i seks minutter, og politiet skal ha fått melding fra folk som befant seg i området da mannen gikk rundt med kniv, forteller operasjonsleder Bjarte Norheim i Østfold politidistrikt.

Twitter skriver de at mannen var ruset og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Voldshendelse i Stavanger

Også i Stavanger ble politiet nødt til å gripe inn da en mann skal ha blitt angrepet av fire personer. Gjerningsmennene skal ha sparket mannen i ansiktet, melder politiet på Twitter.

Den fornærmede skal så ha blitt sendt til Stavanger universitetssykehus, og var ifølge politiet ved bevissthet da han ble fraktet bort.

Politiet oppretter sak på hendelsen, og vil etterforske den videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer