Væpnet politiaksjon og flere pågripelser etter skyting i Drammen

Fem personer er pågrepet etter at to skudd ble avfyrt mot en bil i Drammen sentrum natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søndre Buskerud politidistrikt satte i gang en væpnet aksjon etter skyteepisoden. Fire av de pågrepne sitter lørdag morgen fortsatt i arresten, og skal bli avhørt i løpet av dagen, melder Drammens Tidende.

Politiet pågrep to kvinner og tre menn i alderen 20 til 45 år etter å ha snakket med personer i gaten utenfor leiligheten der skuddene ble avfyrt.

Minst ett skudd traff bilen. De to som satt i den beskutte bilen kom uskadd fra hendelsen.

— Vi pågrep fem personer i en leilighet på stedet. To av dem er løslatt, de tre andre har vi ikke avhørt ennå, sier operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, forteller til Drammens Tidende om dramatiske scener i Drammen sentrum i natt.

- Denne beboeren hørte to skudd, og så samtidig at det var samlet flere personer ute i gaten. Politiet rykket ut og snakket med personene i gaten, og dette medførte at det ble pågrepet tilsammen fem personer i en leilighet i nærheten. Fire av disse sitter fortsatt i arresten, og blir avhørt utover dagen, forteller Olav Myrvold, operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer