Væpnet politiaksjon på Bryne

Mann forskanset seg i hus, truet med å skyte politiet.

BEVÆPNET: Spesialstyrken ved Rogaland politidistrikt rykket ut til boligen i Bryne sentrum. Etter forhandlinger overga mannen i 40-åra seg. Foto: MAGNAR LARSEN
BEVÆPNET: Spesialstyrken ved Rogaland politidistrikt rykket ut til boligen i Bryne sentrum. Etter forhandlinger overga mannen i 40-åra seg. Foto: MAGNAR LARSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Væpnet politi rykket i ettermiddag ut til et bolighus på Bryne, der en mann i 40-åra forskanset seg i boligen sin. På forhånd hadde han truet med å skyte mot dem.

- Jeg kan bekrefte at vi er på stedet, og at mannen kan ha våpen, var den knappe meldingen til Dagbladet fra operasjonsleder Kjell-Arne Slethei ved Rogaland politidistrikt i 18-tida.

- Det var mannen selv som ringte til oss og framsatte trusselen om å skyte på tjenestefolkene hvis vi gikk inn, hvorpå vi rykket ut med bevæpnede styrker, forteller Sletheis avløser Karstein Tendenes til Dagbladet i 19-tida.

Kort tid i forveien overga mannen seg til politiet.

- Det var resultatet av fohandlinger, opplyser Tendenes.

Bryne-mannen er psykiatrisk pasient, og vil nå bli framstilt for lege.

- Vi anser denne saken som oppklart, sier operasjonslederen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer