Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politiaksjon på Kløfta

En person ble ranet og truet med håndvåpen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ved 13-tiden i dag fikk politiet beskjed om at en person hadde blitt ranet ved en privatadresse på Kløfta i Akershus. Vedkommende ble truet med våpen.

- Vi fikk melding om at en person ble ranet og truet med håndvåpen klokken 1307. Ranerne stakk av i en mørk Honda. Vi posterte ut biler, og klokken 1318 kom en av våre biler i kontakt med Hondaen på E6 ved Hvam. Politiet fulgte etter bilen inn til Oslo hvor bilen ble stoppet i Fossumveien i Tokeruddalen på Stovner, sier operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt, til Dagbladet.no.

Tre personer ble pågrepet etter politets væpnede aksjon.

- De tre er nå på vei til Lillestrøm for avhør, sier Jahr.

Det er ikke kjent hva ranerne fikk med seg av verdier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling