Væpnet politiaksjon ved bank i Oslo

Person observert inne i lokalene.

VÆPNET: Her er væpnet politi på stedet etter innbruddet i Danske Bank i Oslo sentrum. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
VÆPNET: Her er væpnet politi på stedet etter innbruddet i Danske Bank i Oslo sentrum. Foto: Ralf Lofstad / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store politistyrker har rykket ut etter at en person ble observert inne i lokalene til Danske Bank i Oslo sentrum, melder VG.

Politiet fikk melding om personen fra et vekterselskap klokka 21.

Operasjonsleder Vidar Pedersen bekrefter til Dagbladet at de har pågrepet en 37 år gammel norsk mann, som befant seg inne i banklokalene.

- Det var innbrudd i lokalene til Danske Bank. Teorien vår er at dette er en innbruddstyv som har tatt seg inn for å stjele, og ikke rane banken, sier operasjonsleder Vidar Pedersen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Mannen beskrives som en kjenning av politiet, og er nå pågrepet for innbrudd i bedrift og er kjørt i arresten på Grønland.

Politiet valgte likevel å bevæpne seg, i fall det var snakk om et bankran.

- Dette var innbrudd i en bank, og der kan det befinne seg verdier. Vi tok høyde for at det kunne være mer enn et vanlig innbrudd, sier Pedersen.

INNE I BANKEN: Her har væpnet politi tatt seg inn i banken. De fikk bistand av vektere. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
INNE I BANKEN: Her har væpnet politi tatt seg inn i banken. De fikk bistand av vektere. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer