Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet politijakt etter husbrann i Lensvik

En mann er pågrepet, etter han tente på et hus, en garasje og en bil i Lensvik i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har i ettermiddag pågått en væpnet politijakt på en mann i 30-åra i forbindelse med en husbrann i Lensvik i Sør-Trøndelag. Klokka 18.37 ble én mann pågrepet av politiet.

- Mannen har en relasjon til kvinnen som bor i huset, skriver operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Tente på Mannen stakk av fra huset til fots etter å ha satt fyr på en garasje og en bil, opplyser politiet.

- Mannen, som er av tyrkisk opprinnelse og født i 1981, ble pågrepet umiddelbart etter å blitt observert av et vitne. Fornærmede og pårørende tas hånd om. Mannen vil, i første omgang, fremstilles for lege, skriver operasjonslederen videre.  

- Løp rundt med kniv Politiet ønsket tidligere i kveld ikke å utdype hva mannen skal ha gjort. En nabo sier til Avisa Sør-Trøndelag at mannen skal ha løpt rundt med kniv utenfor det brennende huset.

— Like før hadde jeg hørt lyden av glass som ble knust. Av folk som visste hva som hadde skjedd, fikk vi beskjed om å holde oss innendørs, for vedkommende hadde sprunget med kniv utenfor huset, sier han.

Husbrannen er i ferd med å komme under kontroll. Det brant også i en bil og en garasje, men dette er nå slukket, sier politiet.

Saken oppdateres.