ETTERFORSKNING I GANG: Politiet var raskt på stedet og gikk i gang med teknisk og taktisk etterforskning. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTO
ETTERFORSKNING I GANG: Politiet var raskt på stedet og gikk i gang med teknisk og taktisk etterforskning. Foto: ROLF SVENDSEN/ALLPHOTOVis mer

Væpnet ran av bingo i Skien

Politiet leter etter to menn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To maskerte menn ranet i kveld en bingohall i Skien sentrum og er fortsatt på frifot. Politistyrker leter nå etter de to og etterforsker saken.

Høyrøstede
- Meldingen om ranet kom inn klokka 21.27. To maskerte menn kom inn på Skistredet bingo og var høyrøstede og truende. Med en pistolliknende gjenstand truet de til seg et mindre beløp før de forsvant fra stedet, forteller operasjonsleder Terje Edvardsen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.no.

Ifølge nattoperasjonsleder Elise Gotliebsen leter flere patruljer i 23-tida etter gjerningsmennene, mens kolleger gjennomfører vitneavhør og annen taktisk etterforskning.

- De ansatte ved bingohallen sitter i avhør nå, sier Gotliebsen til Dagbladet.no.

Pågrep feil menn
To menn ble mellom klokka 22 og 22.30 anholdt i Skien sentrum og brakt inn til krimvakta - men ble etter kort tid sluppet fri igjen da det viste seg at politiet hadde pågrepet feil gjerningspersoner.

- De to er sjekket ut av saken, bekrefter Gotliebsen.

Ifølge Dagbladet.no's opplysninger var det vitner som temmelig raskt kunne avkrefte at de pågrepne var identiske med gjerningsmennene.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med noen etterlysning nå i etterforskningens innledende fase, men ifølge Dagbladet.no's opplysninger skal de to ha hatt på seg hettegensere, og den ene skal ha vært bevæpnet med ei jernstang.