Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Væpnet ran av illegal pokerklubb i Oslo

Pokerklubben Snowmen i Oslo sentrum skal ha blitt ranet lørdag.

RANET: Pokerklubben «Snowmen» på Grønland i Oslo skal ha blitt ranet i helgen. Bildet er tatt i klubben en fredeligere kveld. Foto: Privat
RANET: Pokerklubben «Snowmen» på Grønland i Oslo skal ha blitt ranet i helgen. Bildet er tatt i klubben en fredeligere kveld. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Diskusjonen om ranet går nå heftig på pokerforumet donkr.com, etter at en bruker i går kveld postet et innlegg om ranet. Pokerklubben deltar tilsynelatende selv i diskusjonen. De sier at de ikke vil anmelde det væpnede ranet til politiet, men vil «ta affere selv».

I går kveld skrev brukeren «anonym 37» om ranet på donkr.com:

Jeg finner det merkelig at det ikke er noen som har skrevet om denne hendelsen før meg. Dette var et stygt ran, det blir avløst skudd, stålet store mengder penger. Jeg kan forstå at det er vanskelig å anmelde, men dette MÅ gjøres, skriver brukeren.

Han skriver at han selv vil anmelde ranet om ikke klubben selv gjør det.

- Vi tar affære selvPersonene som tilsynelatende driver pokerklubben, vil imidlertid ikke anmelde forholdet. I et innlegg postet på forumet klokka 23.52 i går kveld, skriver «SnowMen»:

Alle klubber i Norge kan bli ranet, desverre.
Nå var det vår tur.

Vi har lært, og oppgraderer sikkerheten kraftig.

Stemmer at vi ble ranet.
Stemmer at vi vet hvem det er.
Stemmer også at vi ikke vil anmelde forholdet.

Vi tar affere selv.

Posteren skriver videre at alle som var til stede vil få pengene sine tilbakebetalt, og avslutter med:

Vi ønsker ikke noe publisitet om saken, vi vil ordne opp dette selv.

- Ukjent for politietDagbladet har snakket med flere i pokermiljøet som har hørt om ranet. Mye tyder på at saken likevel ikke er anmeldt. Oslopolitiet har nemlig ikke hørt om saken:

- Dette er ukjent for oss, men hør med sentrum politistasjon, sier Lennart Kyrdalen ved Krimvakta i Oslo politidistrikt.

Politiførstebetjent Håkon Berg ved etterforskningsavdelingen på sentrum politistasjon har heller ikke hørt om det angivelige ranet.

Pokerklubben «Snowmen» skal etter det Dagbladet får opplyst ha drevet i rundt ett år. Lørdag skal det ha vært spesielt mye penger rundt pokerbordene.

Dagbladet har snakket med to personer som ifølge kildeopplysninger skal være involvert i driften av pokerklubben Snowmen. Ingen av disse ville vedkjenne seg kjennskap til pokerklubben, men en av dem sier at han kjenner til ranet som skal ha skjedd lørdag kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media