Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet ran av Rema-butikk på Gjøvik: Gjerningsperson rettet våpen mot ansatt i kassa

Ble pågrepet i nærheten av butikken etter en drøy time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En raner utstyrt med en pistollignende gjenstand fikk med seg kontanter fra en Rema 1000-butikk på Gjøvik torsdag. Etter en drøy time ble en mann pågrepet i saken. Butikken ligger ved Gjøvik stadion, i sentrum av byen.

- En gjerningsperson rettet et våpen mot en ansatt i kassa, sier operasjonsleder Trond Skjøld i Vestoppland politidistrikt til NTB. Meldingen om ranet kom klokka 15.15 torsdag. I

ngen ble fysisk skadd, men raneren fikk med seg et mindre kontantbeløp. Store politistyrker deltok i letingen, inkludert hundepatrulje. Den antatte ransmannen ble pågrepet i butikkens nærområde, melder NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling