Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Væpnet ran i Fauske

Politiet leiter etter to personer som ranet en bensinstasjon i Fauske i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ved 01-tida natt til mandag ble Shell-stasjonen i Fauske, som ligger et stykke utenfor Bodø, utsatt for et væpnet ran. Bensinstasjonen holder åpnet døgnet rundt, og det oppholdt seg flere personer i lokalet i tillegg til personalet.

- Ranerne brukte kniv, og det vitner forteller er et skytevåpen, til å true til seg et hittil ukjent beløp fra kassa, sier politiinspektør Reiel Heggedal ved Bodø politidistrikt til Dagbladet.no.

Ranerne forlot stedet til fots, og til tross for mange vitneobservasjoner har politiet ikke gjort noen pågripelser så langt.

Ingen ble skadet i forbindelse med ranet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling