Væpnet ran i Lilleakerveien

Fire-fem maskerte menn skal i natt ha ranet en restaurant i Lilleakerveien i Oslo. Ranerne skal ha hatt med seg et håndvåpen, men det er foreløpig ikke klart om det ble avfyrt noen skudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Restauranten Lilleaker Badet A/S i Lilleaker veien ble ved 03-tiden i natt ranet av væpnede menn. Ranerene skal ha fått med seg en større sum fra restaurantens kassabeholdning.

Det skal ha vært fire eller fem maskerte menn i mørke klær som kom inn i restauranten. En av de kvinnelige gjestene skal ha reist seg og lurt på hva som skjedde, da hadde en av ranerene slått henne med en kølle over underarmene. Kvinnen ble fraktet til legevakten, men ingenting tyder på at det var alvorlige skader.

Det er også mulig det ble avfyrt skudd inne på ransstedet. Trond Røgeberg ved kriminalvakta i Oslo politiet sier de ikke kan bekrefte om det ble skutt eller om det var andre ting som fikk gjestene til å tro dette.

Røgeberg bekrefter at det var blitt observert et håndvåpen hos ranerne.

Det var 15-20 gjester i restauranten da ranet fant sted og det var en av gjestene som fulgte etter ut på gaten. Gjesten skal ha sett at ranerne løp mot Lilleaker T-bane stasjon i rettning øst mot byen.

Politiets hunder mistet sporet av ranerene og de tror det er mulig de har hatt et kjøretøy i området. Politiet er svært interessert i tips fra publikum, både før klokken tre og eventuelt om noen har sett noe under flukten.