Væpnet ran i Mo i Rana

Politiet etterlyser mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


Har du tips i saken? Ring Helgeland politidistrikt på 02800 eller 75 11 27 00.
(Dagbladet.no): En Prix-butikk i Mo i Rana ble i kveld ranet av en bevæpnet mann. Store styrker jakter nå på mannen, som kom seg unna med et ukjent pengebeløp fra butikken, som ligger i bydelen Gruben.

– Ranet skjedde mellom klokka 19 og 19.30. Det var to kvinnelige ansatte og noen kunder i butikken da en mann bevæpnet med en pistolliknende gjenstand kom inn og truet til seg kassabeholdningen, forteller Stig Morten Løkkebakken, jourhavende jurist ved Helgeland politidistrikt, til Dagbladet.no.

Løkkebakken opplyser videre at mannen forsvant fra stedet i en bil, og at det er ukjent om flere var delaktige i ranet.

– Vi har nå alt tilgjengelig mannskap, inkludert tjenestefolk på overtid, på saken. Det er ikke så ofte slikt skjer i vårt distrikt, sier politijuristen, som oppfordrer folk med eventuelle opplysninger om saken til å ta kontakt med politiet.

Helgelands-politiet går nå ut med følgende signalement på gjerningsmannen, som var umaskert under ranet:

– Han er etnisk norsk, mellom 20 og 35 år, har mørkt kortklipt hår og piercing i underleppa, sier jourhavende jurist Stig Morten Løkkebakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer