ÅSTEDSUNDERSØKELSER: Politiet arbeider på stedet etter at McDonald's-restauranten på Lørenskog ble ranet i natt. Foto: Fredrik N. Berg
ÅSTEDSUNDERSØKELSER: Politiet arbeider på stedet etter at McDonald's-restauranten på Lørenskog ble ranet i natt. Foto: Fredrik N. BergVis mer

Væpnet ran mot McDonald's i Lørenskog

Politihelikopter involvert i jakten på pistolraner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet) Etter det Dagbladet erfarer skal store politimannskaper være involvert i jakten på minst en væpnet ransmann, etter et anslag mot McDonald's på Skårer på Lørenskog utenfor Oslo i 00-tiden i kveld.
 
Etter det Dagbladet kjenner til var det snakk om tre gjerningsmenn, hvorav to var bevæpnet med pistol og opptrådte truende.

Det var to ansatte til stede, i tillegg til faren til en av disse.

De ansatte som var til stede under ranet har avgitt forklaring til politiet. Daglig leder ankom også stedet.

En ansatt ble slått til av en av ranerne, men ble ikke alvorlig skadd.

Ransmannen stakk av i bil, og ble først meldt kjørende i retning Gardermoen.

Han kjører en grønn Opel Omega, ifølge kilder Dagbladet har vært i kontakt med.

Lokalavisen Romerikes Blad melder om at politiet har aksjonert mot et parkeringshus i Skåreråsen, men avisen har ikke fått bragt på det rene om dette har resultert i konkrete funn relatert til ranet.

Mannen skal ha vært bevæpnet med en pistol.

Politi på stedet kunne ikke kommentere saken til Dagbladet, og operasjonleder i Romerike politidistrikt har ikke besvart Dagbladets henvendelser så langt.

De første meldingene om at ranerne hadde lyktes i å få med seg minibanken som sto i restauranten medførte ikke riktighet.